Subskrybuj kanał RSS bloga OSP w Gnojnicy Dolnej Subskrybuj kanał RSS z komentarzami do wszystkich wpisów bloga OSP w Gnojnicy Dolnej

Dnia 01.02.2014 r. o godz. 17.00 w WCK w Gnojnicy Dolnej odbyło się coroczne Walne Zebranie Sprawozdawcze Ochotniczej Straży Pożarnej

W zebraniu udział wzięło 29 członków zwyczajnych, 6 członków MDP oraz zaproszeni goście w osobach:  Burmistrz  Ropczyc – Pan Bolesław Bujak, Prezez Zarządu Gminnego ZOSP RP druh Władysław Malinowski, Komendant Powiatowy PSP w Ropczycach bryg. Jacek Róg, Prezes OSP w Gnojnicy Woli druh Witold Darłak, Prezes ZM Invest w Ropczycach – Pan Leon Marciniec, Sołtys Gnojnicy Dolnej – Pan Zenon Charchut, Przewodnicząca Koła Gospodyń Wiejskich – Pani Anna Świerad, Dyrektor Zespołu Szkół w Gnojnicy Dolnej – Pan Piotr Janowski, Z-ca prezesa Klubu Sportowego Inter – Pan Michał Świerad, Pan Tomasz Pociask – prac. UM w Ropczycach oraz Prezes honorowy OSP w Gnojnicy Dolnej – druh Jerzy Godek. Zarząd przedstawił sprawozdanie z działalności jednostki za rok 2013 oraz plan działalności na rok jubileuszu 70-lecia, skarbnik druh Wacław Godek przedstawił sprawozdanie finansowe. Przewodniczący Komisji Rewizyjnej Pan Adam Kisiel po odczytaniu sprawozdania Komisji Rewizyjnej przedstawił wniosek o udzielenie absolutorium Zarządowi OSP za okres sprawozdawczy. Wobec powyższego członkowie obecni na Walnym Zebraniu Sprawozdawczym jednomyślnie w głosowaniu poparli wniosek Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej.

Zostaw odpowiedź

Musisz się zalogować aby móc komentować.