Subskrybuj kanał RSS bloga OSP w Gnojnicy Dolnej Subskrybuj kanał RSS z komentarzami do wszystkich wpisów bloga OSP w Gnojnicy Dolnej

Dnia 31.01.2015 r. o godz. 16.30 w WCK w Gnojnicy Dolnej, odbyło się coroczne Walne Zebranie Sprawozdawcze Ochotniczej Straży Pożarnej

W zebraniu udział wzięło 28 członków zwyczajnych, 2 członków MDP oraz zaproszeni goście w osobach: Starosta Powiatu Ropczycko-Sędziszowskiego Pan Witold Darłak,  Komendant Powiatowy PSP w Ropczycach st. bryg. Jacek Róg, Radny i jednocześnie Sołtys Gnojnicy Dolnej – Pan Zenon Charchut,Kierownik WCK w Gnojnicy Dolnej – Pani Jadwiga Pięta Paśko, Przewodnicząca Koła Gospodyń Wiejskich – Pani Anna Świerad, Dyrektor Zespołu Szkół w Gnojnicy Dolnej – Pan Piotr Janowski, Prezes  Klubu Sportowego Inter – Pan Adam Stec, Pan Tomasz Pociask – prac. UM w Ropczycach oraz Prezes honorowy OSP w Gnojnicy Dolnej – druh Jerzy Godek. Zarząd przedstawił sprawozdanie z działalności jednostki za rok 2014 oraz plan działalności na rok 2015, skarbnik druh Wacław Godek przedstawił sprawozdanie finansowe. Członek Komisji Rewizyjnej Pan Paweł Rogala po odczytaniu sprawozdania Komisji Rewizyjnej przedstawił wniosek o udzielenie absolutorium Zarządowi OSP za okres sprawozdawczy. Wobec powyższego członkowie obecni na Walnym Zebraniu Sprawozdawczym jednomyślnie w głosowaniu poparli wniosek Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej.

Zostaw odpowiedź

Musisz się zalogować aby móc komentować.